Terug

Volg Vandaag Inside

'Na Chelsea is ook Arsenal geïnteresseerd in Feyenoord-linksback Hartman'

Feyenoord

30 mei 2024, 15:40

Quilnidschy Hartman is naast Chelsea ook nadrukkelijk in beeld bij Arsenal. The Gunners houden de situatie rond de linksback van Feyenoord nadrukkelijk in de gaten, die momenteel aan het herstellen is van zijn knieblessure, waardoor hij naar verwachting weer in de winter beschikbaar is.

Hartman bevestigde onlangs in Goedemorgen Eredivisie dat Chelsea hem sinds de winterstop nadrukkelijk volgt. "Op dit moment willen zij mij niet hebben, maar dat wilden ze wel heel graag", zei Hartman. "Afgelopen winterstop kwam Chelsea naar Feyenoord. Eerlijk gezegd wilde ik het zelf niet op dat moment. Ik was pas net doorgebroken, begon net pas eigenlijk alles te spelen en ook met oog op het EK was het niet het goede moment."

De scouts van Arsenal zien in Hartman de ideale linksback voor het Engelse voetbal. De 22-jarige Hartman heeft nog een contract voor twee jaar bij Feyenoord.

Valentijn Driessen was vorig jaar onder de indruk van de antwoorden van Hartman: "Je kunt goed praten". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.