Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp in Girona aandachtig toeschouwer bij duel Feyenoord Onder 19

Feyenoord

2 okt 2024, 16:39

Feyenoord neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen Girona, en dus is Jan Boskamp ‘zijn’ Feyenoord gevolgd naar de Catalaanse stad.

Woensdagavond is Jan erbij wanneer Feyenoord het opneemt tegen de La Liga-sensatie van vorig jaar, maar eerder op de dag bezocht de oer-Feyenoorder ook al een andere wedstrijd.

Jan was namelijk aandachtig toeschouwer bij het Youth League-duel tussen Girona en Feyenoord Onder 19. Helaas voor Bossie waren de leeftijdsgenoten van Girona in Spanje met 2-0 te sterk voor de ploeg van trainer Pascal Bosschaart.

Feyenoord 1

Feyenoord neemt het om 18:45 uur op tegen Girona. De Rotterdammers begonnen de groepsfase met een 4-0-nederlaag op eigen veld tegen Bayer Leverkusen. Girona verloor ongelukkig met 1-0 bij Paris Saint-Germain door een blunder van doelman Paulo Gazzaniga. Feyenoord-trainer Brian Priske mist in Girona spits Santiago Giménez, Calvin Stengs, Quilindschy Hartman en Bart Nieuwkoop, die geblesseerd zijn. Bij Girona ontbreekt Daley Blind door een blessure. Donny van de Beek en Arnaut Danjuma zijn er wel bij.

In Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside, sprak Jan Boskamponlangs zijn voorkeur uit over wie de eerste doelman moet zijn bij de Rotterdammers: Timon Wellenreuther of Justin Bijlow. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.