Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord speelt komend seizoen met een aangepast logo

Feyenoord speelt komend seizoen met een aangepast logo

Feyenoord

22 juli 2024, 14:40

Feyenoord heeft zijn logo voor het eerst sinds 2009 aangepast. De Rotterdamse club heeft in het vernieuwde logo vier wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het oude embleem.

De woorden 'Feyenoord' en 'Rotterdam' hebben een "strakkere uitlijning", door de ruimte tussen de letters overal gelijk te trekken, zo legde de club uit op de website. De linkerhelft van het logo heeft een fellere kleur rood, de F staat nu precies in het midden en de gouden scheidslijn is verwijderd.

"De aanpassingen in het logo komen voort uit de vernieuwde visuele identiteit van Feyenoord, die met ingang van deze zomer wordt ingepast", verklaarde de club, die aangaf dat het volledig doorvoeren van de huisstijl vrijwel het hele seizoen in beslag gaat nemen. "Slotstuk hiervan zal het nieuwe shirt zijn van 2025/2026 zijn, waarop het vernieuwde logo zal prijken."

Feyenoord heeft in het verleden vaker het logo gewijzigd. De laatste keer in 2009 gebeurde nadat de club in het seizoen 2008/2009 een speciaal logo had gebruikt voor het honderdjarig bestaan.

Foto: Mateusz Slodkowski/SOPA Images/Shutterstock

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.