Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow blijft tóch bij Feyenoord

Feyenoord

27 aug 2024, 17:05

Justin Bijlow blijft tóch bij Feyenoord. De 26-jarige doelman was hard op weg naar Southampton, maar is niet door de medische keuring gekomen.

“Bij de medische keuring is gebleken dat Southampton een andere visie heeft dan Feyenoord over de behandelwijze van een oude blessure. Ik ben volledig fit en ik word hierdoor niet belemmerd, maar ik respecteer de visie van de medische staf van Southampton”, schrijft Bijlow op Instagram.

Hierdoor keert hij terug bij Feyenoord. “Bij mijn club Feyenoord. Mijn band met de stad en de club is ijzersterk. Ik blijf vechten voor een plek in het doel van Feyenoord en het Nederlands elftal”, aldus de doelman. “Feyenoorders, bedankt voor de steun die jullie me altijd geven.”

Bijlow is al de tweede Feyenoorder die deze periode een transfer ziet mislukken door de medische keuring. Calvin Stengs leek op weg naar Charlotte FC, maar volgens veel media twijfelde de Amerikaanse club aan de fitheid van Stengs, na de zware knieblessure die hij als speler van AZ had opgelopen.

De voorbije seizoenen was Bijlow, die vaker werd geplaagd door blessures, eerste doelman bij Feyenoord. Sinds deze zomer veranderde zijn rol. De nieuwe trainer Brian Priske geeft de voorkeur aan de Duitser Timon Wellenreuther. In de uitwedstrijd tegen Sparta nam een emotionele Bijlow zondag alvast afscheid van de Feyenoord-supporters.

Feyenoord zou 8 miljoen euro ontvangen voor Bijlow. Sparta-keeper Nick Olij was in beeld om hem te vervangen.

Johan Derksen sprak zich onlangs in Vandaag Inside vol onbegrip uit over de keuze van Feyenoord-trainer Brian Priske om Timon Wellenreuther dit seizoen als eerste keeper onder de lat te zetten in plaats van Justin Bijlow. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.