Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot stapt tijdens laatste persconferentie bij Feyenoord af op Valentijn Driessen

Feyenoord

20 mei 2024, 12:30

Een mooi moment tijdens de laatste persconferentie van Arne Slot bij Feyenoord: de trainer stapte op het einde af op Valentijn Driessen, om de chef voetbal van De Telegraaf een knuffel te geven.

De aanwezigheid van Valentijn bij de persconferentie van Feyenoord zorgde de afgelopen jaren voor opvallende momenten tussen de chef voetbal van De Telegraaf en Slot, zo ook afgelopen zondag toen Valentijn wederom een kritische vraag stelde aan Slot. "Je wordt nu bijna als een heilige uitgezwaaid, terwijl Van Bronckhorst meer heeft gewonnen. Kan je het verschil verklaren?", vroeg Valentijn.

"Ik denk dat dit een nieuwe tijd en nieuwe generatie is", reageerde Slot. "We zijn veel meer bezig met mooie filmpjes maken en veel tijd besteden aan hoe iemand afscheid neemt. Het zou mij niet verbazen als Van Bronckhorst in deze moderne tijd hier afscheid had genomen, hij minimaal een gelijkwaardig afscheid zou hebben gehad", aldus de nieuwe trainer van Liverpool.

Johan Derksen is ervan overtuigd dat Arne Slot het goed zal doen als hoofdtrainer van Liverpool. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd