Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie staat te popelen bij Heerenveen: ‘Ik dacht: wanneer is de vakantie nou een keer voorbij?'

Binnenlands voetbal

29 juni 2024, 16:53

Robin van Persie kon niet wachten om te beginnen aan zijn eerste trainersklus in de Eredivisie bij sc Heerenveen. Dat vertelt de voormalig spits voor de camera van ESPN na zijn allereerste training in Friesland.

“Het is heel erg spannend en ontzettend leuk”, begint Van Persie. “Het is nu al een tijdje bekend en dan beginnen de voorbereidingen. Dan vliegen de weekschema’s, jaarplanningen en takenpakketten alle kanten op. Dat is een heel leuk proces, maar ik moet zeggen dat dit toch wel echt het allerleukste is: lekker op het veld staan en gaan bouwen. Bouwen aan onze speelwijze, steentje voor steentje en vol goede moed en positiviteit vooruit.”

Het is een maand geleden dat Van Persie werd gepresenteerd in Friesland. "Ik vind het heerlijk om te beginnen. Ik stond ook echt te popelen. De afgelopen weken dacht ik: wanneer is die vakantie nou een keer voorbij? Vandaag is het dan officieel echt begonnen", besluit de 102 voudig international van het Nederlands elftal.

René van der Gijp raadde Robin van Persie het trainerschap bij sc Heerenveen onlangs in Vandaag Inside af. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.