Terug

Volg Vandaag Inside

'Mohamed Ihattaren is zo goed dat hij over half jaar weer in Oranje kan’

Binnenlands voetbal

Gisteren, 17:39

Psychiater Bram Bakker heeft vertrouwen in de terugkeer van Mohamed Ihattaren in het betaald voetbal. Bakker, die onderdeel is van het team dat Ihattaren begeleidt, spreekt in gesprek met het Algemeen Dagblad over een speler met “exceptioneel veel talent.” Ook het Nederlands elftal wordt door de psychiater genoemd.

Bakker deelt het doel van de terugkeer van de 22-jarige voetballer: “Wat belangrijk is: het uitgangspunt waarmee we begonnen was niet de voetballer Mo, maar de mens Mo. Alles wat hij wil, had ik goed gevonden. Oftewel: als hij had gezegd dat hij een pizzeria wil beginnen, had ik dat ook prima gevonden. De bedoeling was gewoon om deze jongen, die in de problemen zat, te helpen.”

De psychiater is overtuigd van de kwaliteiten van de middenvelder: “Deze jongen is 22 jaar en gaat een sensatie worden op de Nederlandse velden. Ja, daar mag je mij best op afrekenen straks. Niemand weet hoe dit afloopt, maar we hebben het over iemand met exceptioneel veel talent. Zó veel dat hij over een half jaar weer in Oranje kan staan. Zo goed is hij. En ik zie iemand die ontzettend graag wil en die topfit is.”

Rutger Castricum liet zich eerder in De Oranjezondag uit over de naderende comeback van Ihattaren: "Door dit verhaal ligt de druk er nog meer op!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.