Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB: VAR werkte na rust bij Feyenoord - Willem II niet door technisch mankement

Binnenlands voetbal

10 aug 2024, 19:15

Scheidsrechter Dennis Higler moest het tijdens de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Willem II (1-1) na rust doen zonder de hulp van de videoscheidsrechter. Dat kwam door technische problemen.

Supporters van Feyenoord reageerden op X verontwaardigd, omdat hun club in de tweede helft geen strafschop kreeg. Ook bij enkele andere momenten kon Higler niet naar de zijlijn toe om beelden terug te kijken.

"Vanwege een lokaal technisch mankement is er geen verbinding met de VAR mogelijk gebleken tijdens de tweede helft bij de wedstrijd van Feyenoord tegen Willem II", maakte de KNVB duidelijk.

Johan Derksen hekelde onlangs de beslissing van de VAR in Vandaag Inside Oranje: "Dan haal je de ziel uit het voetbal..." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.