Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Kuipers tekent contract voor vier jaar bij FC Twente

Bas Kuipers tekent contract voor vier jaar bij FC Twente

Binnenlands voetbal

28 mei 2024, 20:01

Bas Kuipers is vanaf nu speler van FC Twente. De 29-jarige aanvoerder van Go Ahead Eagles ondertekende een contract voor vier seizoenen bij de Enschedeërs.

De in Amsterdam geboren Kuipers begon zijn profloopbaan bij Jong Ajax en kwam daarna uit voor Excelsior, ADO Den Haag, de Roemeense club FC Viitorul Constanta en NEC. De laatste vier seizoenen kwam de linksback voor Go Ahead uit.

"Afgelopen jaren heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Go Ahead Eagles, maar ik heb altijd gezegd dat wanneer zich er een mooie kans voor zou doen ik daarvoor wilde gaan", aldus Kuipers, die met FC Twente mee mag doen aan de voorronden van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.