Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn begrijpt woede bij Go Ahead Eagles: ‘Dit is gewoon een penalty’

Valentijn begrijpt woede bij Go Ahead Eagles: ‘Dit is gewoon een penalty’

Ajax

23 sep 2024, 09:15

Go Ahead Eagles had in de slotfase van het duel met Ajax (1-1) een penalty moeten krijgen. Dat stelt Valentijn Driessen voor de camera van De Telegraaf.

“Klaassen is de reddende engel geworden, als invaller scoort hij op een assist van Henderson, maar even later had de bal gewoon op de stip gemoeten omdat Klaassen in de 16 hands maakte”, zegt Valentijn.

De middenvelder kreeg de bal in het eigen strafschopgebied tegen zijn handen. “Hij draait zich weliswaar half om maar zijn armen staan niet natuurlijk. De bal komt er tegen en wordt van richting veranderd, dit is gewoon een penalty.”

Valentijn zag scheidsrechter Marc Nagtegaal niet ingrijpen. “Hij vond het wel nodig om naar de kant te komen, maar alleen om Dennis van der Ree, assistent bij Go Ahead Eagles, een gele kaart te geven, maar niet om naar het scherm te kijken. Hij had naar het scherm moeten gaan, dan had hij gezien dat hij een fout had gemaakt. Zoals ook de VAR een fout maakte door hem niet naar het scherm te roepen. Terecht voelden veel mensen bij Go Ahead Eagles zich bestolen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.