Terug

Volg Vandaag Inside

'Transfervrije Hummels wees Ajax af'

Ajax

16 juli 2024, 09:02

Ajax heeft onlangs aangeklopt bij Mats Hummels, zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde Gianluca di Marzio. Volgens de journalist van Sky Sports was de 35-jarige Duitser in beeld na zijn transfervrije vertrek bij Borussia Dortmund.

Hummels speelde in totaal dertien seizoenen voor de club. De verloren Champions League-finale tegen Real Madrid (2-0) was zijn laatste wedstrijd in het shirt van Die Borussen.

Ajax zou tevergeefs een lijntje hebben uitgegooid, en ook Saudische clubs wees Hummels af. De mandekker had geen oren naar een overstap naar Nederland of Saudi-Arabië, maar zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar het Italiaanse Bologna.

Hummels speelde eerst van 2008 tot 2016 bij Dortmund en keerde er in 2019 - na een periode bij Bayern München - weer terug. Daarnaast is hij sinds 2010 international van Duitsland. Voor het EK in eigen land werd Hummels niet opgeroepen door bondscoach Julian Nagelsmann.

Ajax werd onlangs ook in verband gebracht met de komst van Wout Weghorst, maar daar is niet iedereen even enthousiast over. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.