Terug

Volg Vandaag Inside

'Ron Jans was toch een ideale man geweest om deze jaren bij Ajax te overbruggen?'

Ajax

1 okt 2024, 12:59

Johan Derksen had Ron Jans een ideale trainer gevonden voor Ajax in de huidige situatie. Dat vertelde hij maandagavond aan tafel bij Vandaag Inside.

"Als je nu kijkt hoe Ron Jans het doet bij FC Utrecht, was hij toch een ideale man geweest om deze jaren bij Ajax te overbruggen," aldus Johan. "Kijk: Arne Slot brengt iets extra’s. Dat is te zien, want er is bij Feyenoord onder die Deen (Brian Priske, red.) helemaal niets meer over van wat Slot opgebouwd heeft. Ik denk dat Peter Bosz ook iets extra’s brengt. Maar dat geldt ook voor Ron Jans. Bij ieder lullig clubje haalt hij toch goede resultaten."

Ook Valentijn Driessen is onder de indruk van Jans: "Toen hij naar Utrecht kwam, stonden ze laatste, en nu staan ze gewoon tweede." René van der Gijp vult hem aan: "Ja, en toen zag ik ze spelen... Dat was toen niet om aan te koekeloeren!"

René van der Gijp adviseerde Ajax een half jaar geleden al om Ron Jans de komende jaren voor de groep te zetten. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.