Terug

Volg Vandaag Inside

Francesco Farioli nam selectie mee naar Ajax-museum

Ajax

Vandaag, 13:48

Francesco Farioli heeft zijn selectie deze week meegenomen naar het Ajax-museum. Dat vertelde de trainer op de persconferentie na afloop van het gewonnen duel met Fortuna Sittard (5-0).

"Het is belangrijk voor ons allemaal, voor de spelers, maar ook voor ons als technische staf, en voor mijzelf als buitenlander, om een volledig beeld te hebben van waar we zijn," aldus Farioli.

"We startten met een presentatie gegeven door Ronald de Boer. En de eerste slide was: Er is geen toekomst zonder het verleden. En dat was de reden dat ik het belangrijk om tijd door te brengen in het museum. Het was ook een leuke ervaring voor spelers die hier al langer voetballen, maar nog nooit in het museum waren geweest," besloot de Ajax-trainer.

Johan Derksen is van mening dat Francesco Farioli en Brian Priske niets toevoegen aan het Nederlandse voetbal. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.