Terug

Volg Vandaag Inside

‘Diant Ramaj staat op de radar van Chelsea en Manchester City’

Ajax

24 juli 2024, 12:36

Diant Ramaj zou al op de radar staan van Premier League-clubs Chelsea en Manchester City. Dat meldt Tim van Duijn, Ajax-clubwatcher van Voetbal International.

Dinsdag werd bekend dat Ajax-trainer Francesco Farioli niet voor Ramaj, maar voorlopig voor Remko Pasveer kiest als eerste doelman tijdens het nieuwe seizoen. Een beslissing die Ramaj niet kan begrijpen, waardoor hij per direct wil vertrekken bij de Amsterdammers.

Volgens Van Duijn is er nog geen club concreet voor Ramaj, maar wordt hij wel bekeken door Premier League-clubs Manchester City en Chelsea. "Ik heb nog niet concreet een beeld welke club het wordt en er is ook nog geen bod binnen bij Ajax, maar ik durf wel te zeggen dat hij ergens de komende weken weggaat", begint de clubwachter in de TransferPioniers podcast. "Dat zal een Premier League-club of een Spaanse club kunnen zijn, maar welke weet ik echt niet. Ik weet wel dat hij druk bekeken is door Manchester City en dat Chelsea hem op de korrel heeft, maar er zullen meerdere clubs zijn die hem interessant vinden."

Als Ramaj vertrekt zullen er volgens Van Duijn waarschijnlijk één of twee nieuwe doelmannen bij Ajax bijkomen. Jeffrey de Lange van Go Ahead Eagles was eerder al in beeld en zou op het lijstje staan van de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.