Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax boekt nipte zege in oefenduel met Rangers FC

Ajax

13 juli 2024, 18:09

Ajax heeft zijn derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. De formatie van de nieuwe trainer Francesco Farioli was in Wezep met 2-1 te sterk voor het Schotse Rangers FC.

Steven Berghuis, die vorig seizoen geplaagd werd door blessureleed, speelde het laatste half uur als invaller. Steven Bergwijn en Brian Brobbey hebben nog vakantie, nadat ze met Oranje actief waren op het EK voetbal in Duitsland.

Voor Ajax scoorden Kian Fitz-Jim en Branco van den Boomen voor rust. De Amsterdammers verloren vorige week hun eerste oefenduel van PEC Zwolle (0-1), waarna ze dinsdag met 4-0 wonnen van het Belgische Sint-Truiden.

Chris Woerts zag onlangs in De Oranjezomer de vriendin van Ajax-trainer Francesco Farioli: "Die is wel een weekje ruzie waard!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.