Terug

Volg Vandaag Inside

Jamal Ben Saddik veroordeeld tot ruim drie jaar cel in witwaszaak

Buitenland

28 juni 2024, 17:46

Kickbokser Jamal Ben Saddik is door de rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertig maanden en een boete van 40.000 euro wegens witwassen en oplichting, dat meldt Het Nieuwsblad.

De rechtbank van Antwerpen kwam de praktijken van Ben Saddik op het spoor via de in Nederland veroordeelde Karim S. die een witwascircuit had opgezet.

Ben Saddik bleek een van de mensen met wie Karim S. contacten onderhield. Hij zou zo’n 130.000 euro hebben witgewassen via het circuit van Karim S. Daarnaast zou hij de twee andere beklaagden, waaronder zijn broer Said en Emad N., in contact hebben gebracht met Karim S.

Ben Saddik heeft via Instagram gereageerd op de uitspraak en geeft aan in beroep te gaan. “Ik ben het niet eens met het vonnis en ik ga in hoger beroep. Ik heb ik er vertrouwen in dat het recht zal zegevieren. Ondertussen ben ik volledig gefocust op mijn carrière en train ik harder dan ooit", aldus de kickbokser.

René van der Gijp zag kickbokser Rico Verhoeven eind 2023 bij Beau: "Hij vond het écht heel erg, maar het interesseert niemand wat!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: © ANP/Hollandse-Hoogte/ Owen O'Brien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.