Terug

Volg Vandaag Inside

Koning grapt over te vroeg zijn bij galadiner in Parijs: 'Ik ben té Nederlands!'

Koninklijk Huis

26 juli 2024, 15:07

Koning Willem-Alexander heeft zich donderdagavond van zijn punctuele kant laten zien. De vorst was te vroeg voor het galadiner in het Parijse Louvre, maar kon daar wel om lachen. "Oh, ik ben een beetje vroeg... Ik ben té Nederlands", grapte hij, zo is te zien op een video die rondgaat op sociale media.

Willem-Alexander is sinds donderdag in de Franse hoofdstad voor de Olympische Spelen. De koning woonde een galadiner van president Macron en de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) bij. Ook andere koninklijke gasten, onder wie het Belgische en het Spaanse koningspaar, waren aanwezig.

Koningin Máxima, prinses Amalia en prinses Alexia zijn vrijdag ook in Parijs. Samen met de koning gaan ze naar de openingsceremonie. Zaterdag bezoekt het gezin het olympisch dorp.

Johan Derksen vindt dat Koning Willem-Alexander twee dingen goed kan: "Met wc-potten gooien en z’n excuses aanbieden!" Bekijk het Vandaag Inside-fragment bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.