Terug

Volg Vandaag Inside

Gespot: Koning Willem-Alexander verzorgt als co-piloot vlucht naar Atlanta

Koninklijk Huis

10 juni 2024, 09:05

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn rond 21.15 uur lokale tijd geland op het vliegveld van Atlanta, waar zij maandag beginnen aan hun vierdaagse werkbezoek. Het toestel vertrok rond het middaguur - 18.00 uur Nederlandse tijd - vanuit Nederland.

Willem-Alexander zat bij aankomst zelf als co-piloot in de cockpit van de PH-GOV.

Het bezoek aan Atlanta, Savannah, Albany en New York begint officieel maandagochtend pas. Het koningspaar bezoekt onder meer een gerenommeerde hiphopstudio, het graf van Martin Luther King, een tentoonstelling met Nederlandse kunstenaars, de New Yorkse wijk East Flatbush en een universiteit.

Johan Derksen gaf onlangs in Vandaag Inside aan medelijden te hebben met koning Willem-Alexander: 'Wat een kutbaan heeft die man!' Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.