Terug

Volg Vandaag Inside

Eloise van Oranje vindt winkel en studie soms moeilijk te combineren

Koninklijk Huis

12 aug 2024, 13:24

Eloise van Oranje vindt het soms moeilijk om haar kledingwinkel, studie en andere projecten met elkaar te combineren. Toch "overtreft de positiviteit die ik eruit haal alles", schrijft ze op Instagram.

My Lima Lima, de winkel van de 22-jarige Eloise met tweedehandskleding, opende in november de deuren aan de Frederikstraat in Den Haag. Begin augustus sloot de winkel tijdelijk, om te kijken naar "nieuwe projecten".

"Dit is geen zoetsappig verhaal, maar een oprechte blijk van dankbaarheid", schrijft Eloise, die recent terugkwam uit New York, waar ze stage liep. De dochter van prins Constantijn studeert aan de Hotelschool. "Ik waardeer iedereen die steunt door te doneren, aankopen te doen, of ons helpt met sponsoring - of het nu gaat om koffie of meubels. Samen kan je het verschil maken."

Jack van Gelder liet zich onlangs bij De Oranjezomer kritisch uit over Eloise van Oranje: "Ik word hier gek van, verschrikkelijk!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.