Terug

Volg Vandaag Inside

Rechtbank verlengt zedenzaak Ali B met een dag; strafeis volgt vrijdag

Binnenland

13 juni 2024, 15:51

De inhoudelijke behandeling van de zedenzaak tegen Ali B wordt met een dag verlengd. Het Openbaar Ministerie komt vrijdagochtend met een strafeis.

De zaak liep donderdag flinke vertraging op, omdat zich plotseling een nieuwe getuige had gemeld. De bewuste vrouw werd donderdag in de rechtbank achter gesloten deuren verhoord.

Na hervatting van het openbare gedeelte besloten de rechters in overleg met het OM en de advocaten om vrijdag als extra zittingsdag toe te voegen.

Het was een nadrukkelijke wens van B om vrijdag pas met het requisitoir te komen. De rapper vreesde dat de showbizzrubrieken anders donderdagavond al groots zouden uitpakken met de strafeis van het OM.

Jort Kelder gaf woensdagavond in De Oranjezomer aan een reactie te verwachten van BOOS-presentator Tim Hofman op de rechtszaak tegen Ali B, indien de zaak wordt geseponeerd. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.