Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Ik zou als Nederland nooit meer deelnemen aan het Songfestival'

Binnenland

31 aug 2024, 19:06

Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside dat hij vindt dat Nederland nooit meer deel moet nemen aan het Songfestival na de diskwalificatie van Joost Klein in Malmö. (Zie video hierboven.)

Onlangs werd bekend dat het onderzoek naar Joost Klein is gestopt door gebrek aan bewijs. Klein zou tijdens het Eurovisie Songfestival een dreigende beweging hebben gemaakt naar een medewerkster. Reden voor het stopzetten is dat niet bewezen kan worden dat "de actie tot ernstige angst heeft geleid of dat de man dergelijke bedoelingen had". Aran Bade vertelt nu in Vandaag Inside dat hij de kans groot acht dat de medewerkster alsnog in hoger beroep zal gaan, omdat zij vindt dat haar onrecht is aangedaan.

"Nu dit allemaal weer bekend is, zou ik als Nederland nooit meer deelnemen aan het Songfestival", begint Johan. "Gewoon laten merken hier doen we niet mee aan die poppenkast."

Aran is het niet met Johan eens: "Veel mensen halen plezier uit het Songfestival, ik weet dat jij dat niet doet." Waarop Johan vervolgens grappend reageert: "Ja, er zijn heel veel smakeloze mensen in dit land!"

Albert Verlinde was onlangs in De Oranjezomer kritisch op de AVROTROS omtrent de zaak van Joost Klein: "Ze gaan er niet serieus mee om!" Bekijk het terug in de video hieronder.

Albert Verlinde kritisch op AVROTROS omtrent zaak Joost Klein: 'Ze gaan er niet serieus mee om!'
6:33
Albert Verlinde kritisch op AVROTROS omtrent zaak Joost Klein: 'Ze gaan er niet serieus mee om!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.