Terug

Volg Vandaag Inside

Ali B opgelucht na horen van strafeis van drie jaar: 'Ik heb ongelooflijk veel zin in het pleidooi'

Binnenland

14 juni 2024, 12:07

Na het horen van de strafeis heeft Ali B vrijdag in de rechtbank in Haarlem direct de pers te woord gestaan. "Ik heb ongelooflijk veel zin in het pleidooi", reageerde de rapper.

"Ik voel me opgelucht", zei de artiest verder. "Ik richt me nu op de rechter. Zo mooi dat een rechter je kan beschermen tegen het OM dat op deze manier te werk gaat. Nederland is een mooi land, de rechtstaat is prachtig en moet voor altijd beschermd worden. Ik heb superveel vertrouwen in wat de uitkomst zal zijn."

Zijn advocaten reageren op de strafeis in hun pleidooi. Het is nog niet bekend wanneer de rechtbank uitspraak doet.

Jort Kelder zei woensdagavond in De Oranjezomer een reactie van Tim Hofman op de Ali B-zaak te willen: "Er moet verantwoording over afgelegd worden." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.