Terug

Volg Vandaag Inside

Vrachtwagenchauffeur die 'masturberend' uit raam van rijdende truck hing is ontslagen

Vrachtwagenchauffeur die 'masturberend' uit raam van rijdende truck hing is ontslagen

18 okt 2022, 00:00

De vrachtwagenchauffeur die te zien is in een video die viraal gaat op sociale media is zijn baan kwijt. De man hangt uit het raam en maakt masturberende bewegingen. Het filmpje is terechtgekomen bij zijn werkgever, die hem inmiddels heeft ontslagen.

"Hij had een leerling-chauffeur in de auto die het stuur even overnam", legt directeur Rober van Straalen van het bedrijf, VSDV, uit in gesprek met NU.nl. "Maar het behoeft geen uitleg dat wij dit soort situaties op geen enkele manier kunnen en willen tolereren. Wij distantiëren ons hier op elke manier van. Het is levensgevaarlijk wat hij heeft gedaan."

Van Straalen laat weten dat het filmpje is gemaakt door een vriend van de chauffeur die in een auto naast de vrachtwagen reed. "Hij voelde de behoefte om voor het filmpje uit het raam te gaan hangen en schunnige bewegingen te maken. We hebben de enige juiste stappen gezet.", aldus de directeur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.