Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Verstappen en Ricciardo hebben grootste lol tijdens persmoment in Japan

Video: Verstappen en Ricciardo hebben grootste lol tijdens persmoment in Japan

6 okt 2022, 17:40

Zondag staat alweer de Grote Prijs van Japan op het programma in de Formule 1. Op de persconferentie voorafgaand aan het weekend hebben Max Verstappen en Daniel Ricciardo de grootste lol met een coronascherm.

De Nederlander zou zondag wereldkampioen kunnen worden, als hij de race wint en de snelste ronde pakt. Toch lijkt er van enige spanning nog geen sprake op de persconferentie.

Verstappen drukt onder meer lachend zijn hoofd tegen het coronascherm en Ricciardo doet een mimespeler na achter het glas. De twee oud-ploeggenoten lijken nog altijd een zeer goede relatie met elkaar te hebben. Het levert dan ook gouden beelden op.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.