Terug

Volg Vandaag Inside

Verhitte Klassieker eindigt onbeslist in De Kuip

Verhitte Klassieker eindigt onbeslist in De Kuip

22 jan 2023, 16:28

De topper tussen Feyenoord en Ajax heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar op een gelijkspel (1-1) in een uitverkochte Kuip.

Feyenoord blijft koploper van de Eredivisie. AZ verkleint zondag de achterstand op de lijstaanvoerder tot 2 punten als het Fortuna Sittard verslaat. Ajax is na zes competitieduels zonder zege op rij naar de vijfde plaats van de ranglijst gezakt, met nog steeds 5 punten minder dan Feyenoord.

Igor Paixão schoot Feyenoord in de 34e minuut prachtig op voorsprong. Even voor de openingstreffer leed Steven Berghuis nonchalant balverlies. Hij speelde voor het eerst in een volle Kuip, sinds zijn overstap in de zomer van 2021 van Feyenoord naar Ajax.

Ajax kwam in de 71e minuut op gelijke hoogte. Davy Klaassen frommelde de bal via Mats Wieffer in het doel, na een spectaculaire doelpoging van de ingevallen Steven Bergwijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.