Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal is het niet eens met Saskia Belleman over Sophie Hermans: 'Dat vind ik helemaal niet!'

Van Gaal is het niet eens met Saskia Belleman over Sophie Hermans: 'Dat vind ik helemaal niet!'

16 juni 2022, 10:04

Louis van Gaal heeft bij Op1 zijn mening gegeven over de reactie van Sophie Hermans op de woorden van Geert Wilders, woensdag in de Tweede Kamer. De VVD-fractievoorzitter was zichtbaar geëmotioneerd toen Wilders haar 'tassendrager' van premier Mark Rutte noemde.

Louis van Gaal zei woensdagavond bij Op1: 'Dan hoor ik hier: ze moet zich niet zo op de kast laten jagen,' doelend op eerdere woorden van rechtbankverslaggever Saskia Belleman. 'Zij (Sophie Hermans, red.) is gewoon een mens en ze is geraakt door die opmerking,' ging de bondscoach verder. 'Ik vind het juist mooi dat mensen emotioneel worden. Dat vind ik mooi, dat hoort bij de mens.'

Saskia Belleman reageerde: 'Het hangt er een beetje vanaf waar je het doet, denk ik, en in welke positie. Dit is niet het ergste wat gebeurt in de Kamer, laat ik het zo zeggen. Er worden dingen gezegd die ik vele malen verder vind gaan, en echt een voorbeeld vind van normen en waarden die niet worden nageleefd. Dit is een beetje kinderachtig.'

'Nee hoor, dat vind ik helemaal niet,' antwoordde Louis van Gaal. 'Echt niet! Ik heb mijn spelers zien huilen, ik heb gehuild voor mijn spelers. Dat maakt allemaal niks uit. We zijn wie we zijn en je mag je laten zien. Ik heb juist respect voor mevrouw Hermans!'

Bij Vandaag Inside reageerden Johan, Wilfred en René woensdagavond ook op de reactie van Sophie Hermans. Bekijk het in de video hieronder.

Johan ziet emotionele Sophie Hermans: 'Je moet immuun zijn voor dit soort dingen'
3:17
Johan ziet emotionele Sophie Hermans: 'Je moet immuun zijn voor dit soort dingen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.