Terug

Volg Vandaag Inside

'Tadic denkt dat hij 'Mister Ajax' is, met irritante arrogantie'

'Tadic denkt dat hij 'Mister Ajax' is, met irritante arrogantie'

5 apr 2022, 16:38

Johan Derksen en Wim Kieft hebben zich afgelopen weekend geërgerd aan het gedrag van Dusan Tadic. De aanvoerder van Ajax werd tegen FC Groningen door een deel van het publiek uitgefloten en reageerde daarop door na zijn doelpunt in de blessuretijd van de eerste helft een tikkeltje provocerend een vinger voor zijn lippen te houden in de richting van het publiek. 

'Ik heb me ook wel weer geërgerd aan die Tadic na afloop, met dat gezanik dat hij geen respect krijgt', zei Wim maandagavond in Vandaag Inside. Tadic was enorm teleurgesteld in de fans van FC Groningen. 'Dit verdiende ik niet. Ik ben trots dat ik hier heb gespeeld en had tot vandaag nog nooit gejuicht als ik scoorde tegen FC Groningen. Maar dit was heel slecht van ze', zei de Serviër na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN.

'Dat heeft meneer Tadic aan zichzelf te danken', reageerde Johan. 'Zijn lichaamstaal is dusdanig, dat het een irritante arrogantie oproept. Het is ook een oud-speler van FC Groningen en als je verkocht werd en je kwam bij je oude club terug, dan waren ze allemaal vijand. Kijk als ze racistische dingen roepen en je echt beledigen dan is het een andere zaak. Maar ze mogen je best uitjouwen, dat hoort ook bij het voetbal.'

Het duel tussen Groningen en Ajax (1-3) stond onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis, die de sfeer niet vijandig vond in de Euroborg. 'Nee hoor, lekkere sfeer was het in Groningen. Het publiek zat er goed op. Maar ik kreeg niet alles mee richting Tadic', vertelde Bas.

'Ja maar, die man denkt langzamerhand dat hij een soort 'Mister Ajax' is', vervolgde Johan. 'En je mag ook niet zeggen dat hij op zijn laatste benen loopt, want hij wordt nooit meer beter, alleen maar minder', aldus de besnorde analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.