Terug

Volg Vandaag Inside

Sylvie Meis krijgt lading kritiek na uitzending Hoge Bomen: 'Kijk nu al uit naar de reacties van de heren van Veronica Inside'

Sylvie Meis krijgt lading kritiek na uitzending Hoge Bomen: 'Kijk nu al uit naar de reacties van de heren van Veronica Inside'

3 mei 2020, 00:31

Sylvie Meis kan haar social media vanavond maar beter even overslaan. De ex-voetbalvrouw is te gast in het programma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom om te praten over haar leven. Waar Van Gaal vorige week kon rekenen op de nodige complimentjes, krijgt Sylvie een bak kritiek over haar heen op Twitter.

De kijkers zijn niet helemaal overtuigd van de echtheid van Sylvie. Het model en de presentatrice wordt nep genoemd en tenenkrommend. Een greep uit de reacties op Twitter!

Eén fan kijkt al rijkhalzend uit naar de analyse van de mannen van Veronica Inside op het optreden van Sylvie Meis.

Het is bekend dat Johan Derksen geen groot fan is van 'La Meis'. Johan noemde haar eerder walgelijk en een dramaqueen. Volgens Johan moet Sylvie Meis een ouderwetse pak op haar billen krijgen.

VIDEO - Johan walgt van 'dramaqueen' Sylvie Meis

Johan walgt van 'dramaqueen' Sylvie Meis
2:21
Johan walgt van 'dramaqueen' Sylvie Meis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.