Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta-doelman Nick Olij bezorgt 11-jarige fan onvergetelijke dag na bedreiging met vuurwapen

Sparta-doelman Nick Olij bezorgt 11-jarige fan onvergetelijke dag na bedreiging met vuurwapen

19 okt 2023, 09:40

Nick Olij heeft een 11-jarige fan, die onlangs bedreigd werd met een vuurwapen, een onvergetelijke dag bezorgd. De moeder van het jongetje vond dat hij na het vervelende incident wel een opsteker kon gebruiken, en benaderde Sparta met de vraag of de doelman wat tijd voor haar zoon vrij kon maken.

“We zaten er best wel mee. Het bleef maar hangen. We bleven er maar over praten en hij sliep slecht”, vertelt Eveline van Wanrooij aan tafel bij het RTV Rijnmond-programma ‘Sparta naar Voren!’ over de impact. Ze besloot Sparta een mail te sturen. “Met de vraag of hij twee minuten met Olij over keepershandschoenen mocht praten. Mijn kind is zo'n fan van keeperschandschoenen en hij wilde graag weten welk merk Olij had."

Sparta nodigde het jongetje uit voor een ontmoeting met Olij. “Hij heeft een halfuur met hem zitten praten. We kregen de keepershandschoenen die hij heeft gebruikt, met alle beschadigingen er nog op. Die werden allemaal met een vergrootglas bekeken. En hij kreeg een shirt met een handtekening”, zo vertelt Eveline. “Hoe hij ons op Het Kasteel heeft ontvangen, is zó mooi."

De ontmoeting met Olij heeft het 11-jarige jongetje ontzettend goed gedaan. “Hij kwam de volgende dag, in een knaloranje pak, op school met een verhaal en een foto. Het heeft echt zo goed geholpen. Dat stukje zelfvertrouwen doordat hij een nieuw verhaal had. Dat heeft écht wat met hem gedaan.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.