Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse media: 'Erik ten Hag en Frenkie de Jong worden herenigd bij Manchester United'

Spaanse media: 'Erik ten Hag en Frenkie de Jong worden herenigd bij Manchester United'

12 mei 2022, 09:05

Erik ten Hag en Frenkie de Jong worden volgens enkele Spaanse media herenigd bij Manchester United. De middenvelder van Oranje zou voor een bedrag tussen de 70 en 80 miljoen euro kunnen verhuizen van FC Barcelona naar de Engelse topclub, waar Ten Hag als trainer aan de slag gaat. De Jong is bezig aan zijn derde seizoen in Catalaanse dienst.

Met Ten Hag als trainer en De Jong als een van de uitblinkers haalde Ajax in 2019 bijna de finale van de Champions League. De middenvelder uit Arkel stapte daarna over naar Barcelona. De 25-jarige De Jong ligt tot de zomer van 2026 vast bij de nummer 2 van Spanje, dat vanwege de financiële problemen wel open zou staan voor een transfer.

Barcelona probeert deze zomer weer wat spelers te slijten om ruimte te maken in de salarishuishouding. Zo staat Philippe Coutinho op het punt om definitief over te stappen naar Aston Villa. De Engelse club huurt de Braziliaan nu al van Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.