Terug

Volg Vandaag Inside

René tempert verwachtingen Feyenoord-aanwinst Danilo: 'Ik vind het niet zoveel'

René tempert verwachtingen Feyenoord-aanwinst Danilo: 'Ik vind het niet zoveel'

20 mei 2022, 11:30

Feyenoord-trainer Arne Slot bevestigde donderdagavond op de persconferentie van de Rotterdammers de transfer van Danilo naar Feyenoord. De 23-jarige spits uit Brazilië komt transfervrij over van Ajax en zet binnenkort zijn handtekening onder een contract voor vier jaar. René en Johan bespraken de transfer donderdagavond in Vandaag Inside, en hebben zo hun twijfels.

'Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik die Danilo niet veel vind, hij kan alles een beetje; hij kan aardig koppen en aardig voetballen, maar hij heeft niet iets specifieks waar die mee boven anderen uitstijgt,' aldus René, die de spits alleen bij Feyenoord ziet slagen als hij heel veel doelpunten in Rotterdam-Zuid maakt. 'Dan moet hij er dertig inschieten, maar dat gaat niet gebeuren.'

Ook Johan verwacht weinig van de spits. 'Ik vind het niks, ik begrijp er helemaal niets van. Bij Twente heeft hij het ook niet waargemaakt', aldus De Snor, die de huidige Feyenoord-spits Cyriel Dessers hoger inschat dan Danilo. 'Hij is minder dan Dessers'.

Ajax nam Danilo in 2017 voor twee miljoen euro over van Santos. De 23-jarige aanvaller speelde in totaal maar twintig keer voor Ajax, hij wist daarin wel negen keer te scoren. Vorig seizoen werd Danilo uitgeleend aan FC Twente, toen scoorde de spits zeventien doelpunten in de Eredivisie.

Feyenoord-trainer Arne Slot bevestigde donderdagavond dat Danilo naar Feyenoord vertrekt. Slot kijkt uit naar de komst van de Braziliaan. Bekijk de beelden hieronder.

Slot verklapt komst Danilo naar Feyenoord op persconferentie
1:41
Slot verklapt komst Danilo naar Feyenoord op persconferentie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.