Terug

Volg Vandaag Inside

René laat favoriete auto zien: ‘Dat is mijn beste aankoop ooit’

René laat favoriete auto zien: ‘Dat is mijn beste aankoop ooit’

13 juni 2022, 14:00

In Burning Rubber gaat Ruud Gullit op bezoek bij (oud-)voetballers met een bijzondere liefde voor auto's. In aflevering 4 van de Videoland-serie bezoekt Gullit zijn oud-ploeggenoot René van der Gijp, die hem zijn auto-collectie laat zien. 

De analist heeft onder andere de beschikking over een Mercedes E Coupe en een Mercedes GLE 450, maar rijdt het allerliefst in zijn Smart. ‘Dat is mijn beste aankoop ooit’, glimlacht Van der Gijp. ‘Absoluut. Als ik de stad in ga, iedereen is aan het zoeken (naar een parkeerplaats, red.), maar ik zet hem gewoon tussen twee fietsen in. Dat is echt super.’

De Smart heeft een topsnelheid van 135 km/u, maar dat is meer dan genoeg voor Gijp, die vertelt geen hardrijder te zijn. De analist ontving één keer een forse snelheidsboete. ‘Toen reed een Nissan mij voorbij met 170, en toen dacht ik “dat gaat hem niet worden"'. De analist besloot de Nissan in te halen, maar kreeg al snel spijt van zijn actie. ‘Zaten er twee agenten in…’, lacht Van der Gijp. ‘Toen werd ik aan de kant gezet. Ik kreeg een boete en mocht het twee jaar niet meer doen.’ 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.