Terug

Volg Vandaag Inside

'Onana bereikt principe-akkoord en vertrekt volgend jaar transfervrij bij Ajax'

'Onana bereikt principe-akkoord en vertrekt volgend jaar transfervrij bij Ajax'

5 sep 2021, 18:24

André Onana heeft een principe-akkoord met Internazionale, zo meldt Goal.com op basis van berichtgeving in Corriere dello Sport. Hij zou vanaf de zomer van 2022, wanneer zijn contract bij Ajax afloopt, de nieuwe doelman in Milaan moeten worden.

Dat betekent dat Onana transfervrij zou vertrekken uit Amsterdam. Officieel kan het akkoord met Inter nog niet worden gemaakt, omdat de doelman pas vanaf 1 januari echt mag onderhandelen.

Er zouden nog wel gesprekken gepland staan tussen Ajax en Onana over contractverlenging, maar Marc Overmars gaf eerder al aan dat de kans klein is dat er een akkoord bereikt zal worden. De doelman traint voorlopig bij het beloftenelftal van de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.