Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Lasse Schöne keert terug bij NEC

OFFICIEEL: Lasse Schöne keert terug bij NEC

9 juni 2021, 17:17

Lasse Schöne keert definitief terug bij NEC, zo maakt de club via de officiële kanalen bekend. De middenvelder tekent in De Goffert een contract voor twee seizoenen.

In gesprek met Voetbal International vertelde Schöne al eerder: 'Dit is een keuze op gevoel, voor het verhaal van NEC en voor mijn gezin. Het gevoel bij NEC heb ik altijd gehouden, zoals dat ook bij clubs als SC Heerenveen, De Graafschap en Ajax is waar ik heb gespeeld in Nederland.'

Schöne maakte in 2012 de overstap van NEC naar Ajax. 'Bij NEC heb ik vier fijne jaren gehad, binnen en buiten de lijnen mooie momenten beleefd. Dat gevoel hoop ik hier opnieuw te beleven en in de gesprekken heb ik gemerkt dat er veel gaande is', aldus de middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.