Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis neemt het op voor Wijnaldum: 'Ik vind dat hij bij de selectie van Oranje hoort'

Memphis neemt het op voor Wijnaldum: 'Ik vind dat hij bij de selectie van Oranje hoort'

31 mei 2022, 13:54

Memphis Depay heeft dinsdagochtend voor de training van Oranje een lans gebroken voor Georginio Wijnaldum. De Barcelona-aanvaller begrijpt niet dat bondscoach Louis van Gaal ervoor gekozen heeft om Wijnaldum niet op te roepen voor deze interlandperiode.

'Ik zou hem oproepen als ik de bondscoach was. Dat ben ik natuurlijk niet. Maar ik vind dat hij de afgelopen jaren hiero veel heeft laten zien en vind dat hij er bij hoort,' zo wordt Memphis Depay geciteerd door De Telegraaf.

'Ik ben zijn teamgenoot en ik vind dat hij veel strepen hier heeft. Er is ook nog een verschil tussen niet bij de eerste elf zitten of helemaal niet in de selectie. Dat is ook nog een ding. Wijnaldum vind ik gewoon in de selectie horen. Ik heb er ook geen twijfels over, dat dat weer gaat komen. Dat is mijn mening. De beslissing is niet aan mij. Ik ben geen bondscoach en ik ga er niet over. Maar mijn mening is, dat hij er wel bij hoort,' aldus Memphis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.