Terug

Volg Vandaag Inside

Geen PSV-supporters welkom bij volgende editie van Ajax-PSV

Geen PSV-supporters welkom bij volgende editie van Ajax-PSV

22 aug 2022, 16:42

PSV-supporters zijn bij de eerstvolgende voetbalwedstrijd van hun club tegen Ajax niet welkom in de Johan Cruijff ArenA.

Aanleiding zijn onder meer de antisemitische spreekkoren die op 30 juli tijdens Ajax-PSV in Amsterdam opnieuw werden geuit door aanhangers van de club uit Eindhoven, schrijft burgemeester Femke Halsema in een brief aan PSV.

Het gaat vooralsnog om de competitiewedstrijd van 6 november. "De driehoek zal daarna opnieuw afwegen of voor volgende wedstrijden het aantal aanwezige PSV-supporters weer stapsgewijs kan worden uitgebreid", staat in de brief. "Bij deze afweging zal het gedrag van uw achterban rondom wedstrijden en in de stadions aankomende periode natuurlijk een cruciale factor zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.