Terug

Volg Vandaag Inside

Daley Blind sluit terugkeer bij Ajax niet uit

Daley Blind sluit terugkeer bij Ajax niet uit

24 jan 2023, 00:00

Daley Blind heeft zich in de eerste aflevering van zijn eigen podcast Football is Life opnieuw uitgesproken over zijn vertrek bij Ajax. Blind vertelt onder meer waarom het afscheid zo pijnlijk voor hem was.

"Ik vind het nog steeds pijnlijk dat ik niet meer bij Ajax speel", begint Blind over zijn afscheid. "Ik had mij voorgesteld om te eindigen bij Ajax. Op het moment dat ik terugkeerde vanuit Manchester naar Ajax heb ik altijd een deur opengehouden voor een avontuur, maar mijn intentie was wel uiteindelijk om mijn carrière daar af te sluiten. Gewoon door de voordeur naar buiten."

"Ik ben gewoon een grote Ajax-fan", vervolgt Blind. "Ik loop daar echt rond sinds mijn achtste of zevende jaar. Hoe alles is gelopen heeft mij erg veel pijn gedaan. Ik ben niet weggegaan omdat de fans een keer niet achter mij stonden. Dat heb ik ook in mijn afscheidsbrief geschreven. Dat is zeker niet de reden dat ik Ajax ooit heb willen verlaten. Er is een hoop gebeurd achter de schermen en daar kom ik nog op terug."

Blind sluit ondanks alles een terugkeer bij Ajax niet uit. "Ik zie mezelf echt wel ooit weer terugkeren bij Ajax. Op welke manier dan ook. Ik voel me wel gewoon verbonden aan de club. Ik ben Ajacied en ik keer niet zomaar op mijn 28e in de beste tijd van mijn carrière terug bij Ajax", aldus de huidige verdediger van FC Bayern München.

Eerder in Vandaag Inside lieten de mannen zich uit over hoe Alfred Schreuder is omgegaan met Daley Blind bij Ajax. Bekijk het terug in de onderstaande video.

René kritisch op Schreuder: 'Wat hij daar doet, dat kán niet!'
5:08
René kritisch op Schreuder: 'Wat hij daar doet, dat kán niet!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.