Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Torino bereiken op hoofdlijnen akkoord over transfersom Schuurs'

'Ajax en Torino bereiken op hoofdlijnen akkoord over transfersom Schuurs'

13 aug 2022, 21:55

Ajax en Torino hebben zaterdagavond op hoofdlijnen een akkoord bereikt over de transfersom voor Perr Schuurs. Dat meldt De Telegraaf. De clubs willen zondag het papierwerk in orde maken om tot een definitief akkoord te komen. Bij de Serie A-club ligt er een contract tot medio 2026 klaar voor Schuurs.

Volgens De Telegraaf ontvangen de Amsterdammers naar verluidt 9,5 miljoen euro voor Schuurs, wat nog kan oplopen met 3,5 miljoen euro aan bonussen en vijftien procent van de winst bij een volgende transfer. Ajax betaalde in 2018 ruim drie miljoen euro voor Schuurs aan Fortuna Sittard.

Trainer Alfred Schreuder wilde Schuurs graag behouden in Amsterdam. De 22-jarige centrale verdediger wordt gezien als de als ideale stand-in van Jurriën Timber of Daley Blind, maar wil zelf vertrekken bij de landskampioen. Schuurs groeide bij Ajax nooit uit tot een vaste basisspeler. De verdediger won onder meer met Ajax drie landstitels en twee TOTO KNVB-bekers. Hij speelde in totaal 93 duels in het eerste van de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.